markermeer ijmeer440 copyHoe breng je als beleidsmaker of analist complexe data overzichtelijk in beeld? Rijkswaterstaat en HKV ontwikkelden in het kader van DigiShape de open source tool MIJ brein, waarin je grote hoeveelheden data op een eenvoudige en snelle manier inzichtelijk maakt. Kijk de demo terug en download de handleiding!

"Met MIJ brein ga je op ontdekkingsreis in je data," vertelt Mattijn van Hoek van HKV in het webinar. "Door de krachtige en relatief eenvoudige visualisatie, kun je snel je huidige beleid onderschrijven, maar ook nieuwe en verdiepende inzichten ontdekken. Doordat het instrument relatief eenvoudig is, kun je er als data-analist, maar ook als beleidsmaker snel mee aan de slag."

In de demo krijg je een uitleg over hoe de data rondom het Markermeer Ijmeer in MIJ brein zijn gevisualiseerd. Je kunt de tool gebruiken voor elk project waarin je grote hoeveelheden data wilt combineren.

Demo

Het webinar begint met een inleiding. De demo begint op tijdcode 10:39.

Meer informatie

  • Toegang tot MIJ brein: https://mijbrein.hkvservices.nl
  • Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info over MIJ brein en aanvragen van een account
  • Download de handleiding (ook te vinden via de i in MIJ brein)
2019 mei 23 hr reservefoto nkwk nieuwsbericht 736x190 acf cropped

Samenwerken, innoveren, (engineerings)kennis en data. Binnen de waterbouw en Van Oord belangrijke ingrediƫnten voor succes, die we ook via Digishape met de sector verder willen ontwikkelen en delen. Wij zien als mede initiatiefnemer het belang van vergaande digitalisering en willen hieraan een bijdrage leveren met onze kennis en ons uitgebreide netwerk.

Ivar Daemen, Van Oord

Over Digishape