matrix programmalijnenDeze week gaat DigiShape een nieuwe fase in! Het feestelijke moment dat hoort bij de ondertekening van de partnerovereenkomst stellen we nog even uit. Maar het goede nieuws is: we gaan met alle nieuwe partners wel gewoon aan de slag met het inhoudelijke programma.

Binnenkort meer over de programmalijnen en projecten die er worden opgestart om de watersector met behulp van innovatieve datascience technieken een boost te geven. Want waar anders dan bij DigiShape kunnen we brainstormsessies via internet met elkaar opzetten?

En die nieuwe partners.... die houden we nog even onder de pet. In deze tijden van de Corona crisis willen we iedereen eerst de ruimte geven om de interne zaken op orde te krijgen voordat we ze vragen om een papiertje te ondertekenen met alle verplichtingen van dien. Hoe dan ook, we gaan vol aan de bak!

Dataopslag en uitwisseling

We werken zoveel mogelijk met open source producten en willen de tool zo goed mogelijk laten aansluiten op het daadwerkelijke gebruik. Daarom organiseren we in elke fase van het project workshops met de DigiShape community om input en feedback te vragen van eindgebruikers en specialisten. Zo krijgen we een compleet beeld van de mogelijke databronnen en kijken we ook samen naar de benodigde functionaliteit en de analysemogelijkheden.

Joost Stenfert, HKV Lijn in Water

Programmalijn Dataopslag en Uitwisseling