Op donderdag 12 oktober organiseert OR ELSE een bijeenkomst van een hele dag met alle onderzoekers, medefinanciers, samenwerkingspartners en belanghebbenden van het project. OR ELSE staat voor 'Operationele aanbevelingen voor grootschalige zandwinning op basis van ecosystemen'. 

Gedurende de dag zullen de postdocs en promovendi hun onderzoeksplannen presenteren en wordt er een interactieve start gemaakt met het co-ontwerpen van de Digital Twin en de Serious Game over zandwinning. 

DigiShape partners zijn van harte uitgenodigd om de bijeenkomst bij te wonen. Heb je geen uitnodiging ontvangen en wil je er wel bij zijn? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Praktische info

Datum: Donderdag 12 oktober 2023
Tijd: 09:30 - 17:00
Locatie: Campus@Sea Scheveningen, Hellingweg 9c, 2583 DZ Den Haag (https://www.campusatsea.nl/services/campus-event-space/)

Meer informatie

Lees ook: interview met Martin Baptist over OR ELSE (november 2022)

Dataopslag en uitwisseling

We werken zoveel mogelijk met open source producten en willen de tool zo goed mogelijk laten aansluiten op het daadwerkelijke gebruik. Daarom organiseren we in elke fase van het project workshops met de DigiShape community om input en feedback te vragen van eindgebruikers en specialisten. Zo krijgen we een compleet beeld van de mogelijke databronnen en kijken we ook samen naar de benodigde functionaliteit en de analysemogelijkheden.

Joost Stenfert, HKV Lijn in Water

Programmalijn Dataopslag en Uitwisseling