knowhow

De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en Water & Maritiem hebben op 3 april 2023 hun gezamenlijke oproep voor PPS-projecten geopend. De projecten dienen invulling te geven aan de Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel en starten in 2024. Het beschikbare budget is circa € 14,5 miljoen per jaar.

In tegenstelling tot eerdere jaren, komt de fase van projectideeën te vervallen. Het indieningsproces bestaat uit één fase: uiterlijk 1 september kunnen volledige projectvoorstellen worden ingediend. Nieuw daarbij is dat indieners de mogelijkheid krijgen om een adviesgesprek over passendheid en/of financiering aan te vragen. Deze gesprekken vinden plaats in mei. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Wil je een voorstel indienen en hierover eerst brainstormen met de DigiShape community? Informeer naar de mogelijkheden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Dijkmonitoring

Met de DigiShape use case Dijkmonitoring willen we dijkmonitoring effectiever en efficiënter maken door gebruik te maken van de mogelijkheden van remote sensing en digitalisering.

Gerrit Burgers, Rijkswaterstaat

Programmalijn Digitale Dijkmonitoring