Op dinsdag 6 juni is er een Digital Twin day in Apeldoorn. Alle potentiële gebruikers van Digital Twins uit de waterschappen en andere overheden die met digitale transformatie te maken hebben zijn welkom. Denk aan inhoudelijke specialisten, digitaal-specialisten en programmamanagers.

Tijdens het symposium delen deskundige sprekers hun kennis en ervaring over Digital Twins en hoe dit concept kan worden toegepast voor het waterbeheer. Er komt een inspirerende keynotespreker op het gebied van Digital Twins in het ruimtelijke domein.

Nadere informatie over het symposium en het inschrijven volgt.

Wat?
D(igital Twin) - Day. Het (gratis) symposium over Digital Twin voor het waterbeheer.

Voor wie?
Voor potentiële gebruikers van Digital Twins uit de waterschappen en andere overheden die met digitale transformatie te maken hebben. Denk aan inhoudelijke specialisten, digitaal-specialisten en programmamanagers.

Wanneer?
6 juni 2023 van 12.00 uur met inlooplunch tot 16.00 uur met een afsluitende borrel.

Waar?
Waterschap Vallei en Veluwe, Apeldoorn

Meer informatie en inschrijven
Je kunt je binnenkort inschrijven. Houd de website van https://digitaltwin-waterbeheer.nl/ in de gaten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2019 mei 23 hr reservefoto nkwk nieuwsbericht 736x190 acf cropped

Met de use case Droogte willen we de informatievoorziening over droogte verbeteren. Door data met elkaar te combineren, maar ook door nieuwe methoden van sensoring en data science toe te passen, willen we iedere belanghebbende op elk moment kunnen voorzien van het juiste handelingsperspectief.

Dimmie Hendriks, Deltares

Programmalijn Droogte