Samen met het European Network for Cyber Security (ENCS) organiseert het programma Versterken Cyberweerbaarheid wederom een Red Team – Blue Team-training over de beveiliging van Industrial Control Systems (ICS). Welke maatregelen kun je als organisatie nemen om een cyberaanval af te wenden of te voorkomen? Deze 3-daagse training helpt cybersecurity professionals om die vraag beter te kunnen beantwoorden aan de hand van zowel theorie als intensieve oefening. Deze training wordt voor het eerst aangeboden aan de professionals in zowel de water als de luchtvaart en maritieme sector.

Wanneer?

Dinsdag 17 t/m donderdag 19 oktober 2023

Waar?

Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade | Van Stolkweg 1, 2585 JL Den Haag

Kosten

Deze training wordt vanuit het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat betaald. De kosten voor een eventuele hotelovernachting worden niet vergoed vanuit het ministerie. Een hotelovernachting bij het Leonardo Royal Hotel is mogelijk. De kosten daarvan zijn €189,- per nacht, inclusief ontbijt.

Taal

De voertaal van deze training is Engels.

Interesse of meer weten?

Kijk op https://www.versterkencyberweerbaarheid.nl/sectoren/watersector/thema-trainen-testen-en-oefenen of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat bij aanmelding ook weten of je gebruik wilt maken van de overnachting in het Leonardo Royal Hotel.
Bij interesse word je op de deelnemerslijst geplaatst en een uitnodiging voor de training vanuit ENCS volgt dan later.

2019 mei 23 hr reservefoto nkwk nieuwsbericht 736x190 acf cropped

Samenwerken, innoveren, (engineerings)kennis en data. Binnen de waterbouw en Van Oord belangrijke ingrediënten voor succes, die we ook via Digishape met de sector verder willen ontwikkelen en delen. Wij zien als mede initiatiefnemer het belang van vergaande digitalisering en willen hieraan een bijdrage leveren met onze kennis en ons uitgebreide netwerk.

Ivar Daemen, Van Oord

Over Digishape